OVER MIJ

Op de lagere school maakte ik als kind zijnde samen met mijn beste vriendin al oorbellen. Zilveren haakjes met een glimmend blaadje. En voor elke outfit hadden we weer een andere kleur. Net zoals “toen” (voel me erg oud als ik dit zeg) heb ik mijn oude hobby weer opgepakt en is het een beetje uit de hand gelopen. Mijn hobby kamer raakte al voller en zo kwam het idee voor een website en om op braderieën te gaan staan . Had ook altijd een ‘eigen winkeltje‘ willen runnen maar aangezien ik ook met veel liefde in de zorg werk, en een stukje creativiteit met mijn handen miste is dit de ideale combinatie :)

Als je mij een beetje zou kennen praat ik niet graag over mezelf (mijn dochter’s denken hier anders over ;) en vind ik het moeilijk om mijzelf te profileren. Maar ga een poging wagen.

Waarom zou je een sieraad bij Ann sieraden kopen ?

Ten eerste omdat je het sieraad mooi vindt natuurlijk:) . Daarbij is het handgemaakt, betaalbaar en geen massa productie of door kinderhandjes gemaakt. Ik vind het ontzettend leuk om een sieraad te maken met betekenis zoal bijvoorbeeld een ketting met Rozenkwarts wat staat voor liefde en harmonie. Daarbij heb ik kaarten laten maken met de betekenis van de desbetreffende edelsteen, zodat je echt een persoonlijk cadeautje kan geven aan je zus, moeder, vriendin ect. Of voor jezelf natuurlijk!

“You make me smile“ op het kaartje is ontstaan omdat ik ooit zelf zo’n kaartje kreeg en ik er meteen blij van werd . Een filmploeg die een dagje in ons huis gingen filmen, en echt alles hadden verbouwd qua interieur, en daarna ‘ook’ alles weer hadden opgeruimd, hadden alleen dit kaartje achtergelaten op mijn spiegel. Hoe leuk is het om een glimlach door te geven?

Ik stop (anders krijgen mijn dochters toch gelijk) en kunnen jullie altijd contact met mij opnemen als je verzoekje’s hebt of vragen.

Toch nog even; bij aankoop help je kinderen en moeders in nood op Bali, want 10% van je aankoop gaat naar Mother & Child Centre Indonisia Bali! Dank! Zie mijn Instagram @annsieraden

Liefs Annette

 

© 2019 - 2024 Ann sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel