Hoe is Ann sieraden ontstaan?

Al mijn hele leven kan ik blij worden om creatief bezig te zijn. Ik ben altijd wel bezig geweest met schilderen, tekenen, tuinieren of fotograferen.

Naast dat ik mijn halve leven al werkzaam ben in de zorg heb ik ook altijd een wens gehad voor een ''klein winkeltje" met sieraden en accesoires.

Daarnaast vind ik het leuk dat als ik iemand een cadeautje geef ik er een persoonlijke noot aan geef. Dit kan een strip zijn ( erg leuk om te doen;) ), een leuke persoonlijke kaart, mooi inpakpapier, of het net iets anders geven dan mensen gewend zijn.

Zo kwam ik op het idee voor 'Ann' sieraden, mijn eigen winkeltje waar ik al deze creativiteit in kwijt kan! Een site waar alles met elkaar is te combineren. Mijn voorkeur gaat wel uit naar fijne sieraden, niet te veel 'bling bling' en handgemaakt. Ook kijk ik of het zo duurzaam mogelijk kan. Daar waar ik al het mooi's niet alleen kan, ben ik constant op zoek naar andere handgemaakte merken die niet aan de andere kant van de wereld zijn gemaakt. 

Het begin is er nu en ga het verder uitbreiden, zodat je steeds iemand (of jezelf natuurlijk:)) een lief leuk persoonlijk cadeau kan geven!

Liefs Annette 

 

© 2019 - 2024 Ann sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel